Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı

Kara yolunda parsiyel ve komple taşımacılığın yanı sıra, ısı kontrollü taşımacılık, ADR’li ürün taşımacılığı, standart kolili veya paletli taşıma, express taşımacılık gibi alanlarda kesintisiz çözümler üretiyoruz. Kimya, makine, inşaat, gıda, yedek parça ve tekstil sektörlerinin ürünlerini güvenle taşıyoruz.

Minivan Ekspres Taşımacılık

Minivan araçlarımızla havayoluna ve diğer taşıma alternatiflerine oranla daha hızlı servis veriyoruz. Acil gönderimler için genellikle havayolu tercih edilse de uçaklardaki uygunluk, yükün uçağa yetişmesi, yükün bindirilmesi-indirilmesi, iniş havalimanının teslim edilecek noktaya olan mesafesi ve gümrük işlemleri tahmin edilenden daha uzun süreler almaktadır. Bu nedenle güçlü lojistik ağımız ve ulaşım partnerlerimiz sayesinde, hızlı ve pratik bir çözüm sağlanmaktadır.

İntermodal Taşımacılık

Kombine taşımacılığın temeli olarak bilinen intermodal taşımacılık, taşıma aracı değişimi yapılmadan ve minimum iki farklı taşıma modu kullanılarak gerçekleştirilen taşıma şeklidir. İntermodal taşımacılık türleri için demir yolu, hava yolu, kara yolu ve deniz yolu taşımacılığının birbirine entegre edildiği bir sistem tercih edilebilir. Diğer bir ifadeyle operasyon için en uygun taşıma yöntemi seçilerek hız, güvenlik ve maliyet avantajı oluşturulur.

Deniz Yolu Taşımacılığı

Kapıdan kapıya konteyner, parsiyel servis vb. tüm deniz yolu ve diğer taşımacılık hizmetleri müşteri ihtiyaçlarına göre tüm dünya limanlarından ülkemize ve Türkiye’nin her bölgesinden tüm dünya limanlarına sunulabilmektedir.

Hava Yolu Taşımacılığı

PNR Lojistik, yaygın acente ağı ve dünyanın önemli noktalarındaki lojistik merkezleri sayesinde müşterilerine aktif ve kaliteli havayolu hizmetlerini en ekonomik şekilde sunmaktadır.